23 Temmuz 2014 Çarşamba

Sevdiğim Saç Bakım Ürünleri



Lıve Clean Exotic Nectar - Argan Oil    Çok sevdiğim ve çok bereketli olan ürünlerden biri. Yaklaşık 1 aydır kullanmama rağmen şişenin yarısına bile gelmedim. Oldukça doğal bir ürün. Saçı ağırlaştırmadan besliyor ve yumuşatıyor. Her saç tipi için uygun. Üstelik kokusunu da çok seviyorum .



( neredeyse tüm zararlı maddeleri içermiyor ) Bekleme süresi yazmamış ama ben sürdüğüm gibi yıkıyorum ve etkisi yine mükemmel.

Gelelim bir sonraki ürünümüze




Gliss Ultimate Oil Elixir - Saç Bakım Maskesi      Henüz yeni kullanmaya başladığım ama hemen kendini fark ettiren ürünlerden biri. Özellikle yukarıdaki ürünle beraber kullanıldığında harikalar yaratıyor . Saçlarımın rahatladığını hissedebiliyorum. Çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için bu ürün, yani tam benlik. Henüz kırıklarıma iyi gelmedi ama çok büyük etkisini görüyorum.  Bu ürünün çok farklı bir kokusu var ama ben çok seviyorum.


Sadece 1 dakika beklemek yeterli. Sevdiğim bir özelliği , beklemek muhtemelen sıkıcı olabilirdi.

İki ürünü de tavsiye ederim. Watsons'ta bulabilirsiniz.  :):)

3 yorum:

  1. glissi saç sampuanı kremi ve maskesi olrak kullannırsan sonuç daha iyi olur kırıklar için uygun değil sadece yumusak tutuyor :) sarı bitti beyaza geçtim saçların sarımı yoksa
    argan yagını nerden temin ediyoruz :) googleyede yazarım ama ilk yorum ilk cewap benim olsun :D uğraş biraz :)

    YanıtlaSil
  2. ツ uppppppppppppps aramıza hoşgeldin demeyi unutmuşummmmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şampuanıyla birlikte kullanmaya başladım zaten ama onu yazmayı atlamışım. Gerçekten yumuşacık oluyor saçlarım. :) argan yağlı olanı ben watsonsta indirimden 17 TL ye almıştım. Uğraşmama değdi hoşbulduuum :D

      Sil